Thuiswinkel waarborg
X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij Vandaagbloemenbezorgen.com

Bij Vandaagbloemenbezorgen.com kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Vandaagbloemenbezorgen.com dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Vandaagbloemenbezorgen.com?
X

Bezorginformatie Vandaagbloemenbezorgen.com

 

Hoe wordt mijn bestelling verwerkt?

U heeft alleen een boeket bloemen voor vandaag besteld:  Deze  wordt overdag bezorgd door een plaatselijke bloemist, indien deze besteld is voor 12.00 uur. De bloemist zal zoveel mogelijk proberen het boeket te maken dat u heeft besteld en de bloemist krijgt ook een afbeelding van het plaatje dat u heeft gekozen. Het kan echter voorkomen dat niet alle bloemen voorradig zijn die afgebeeld staan op het plaatje en dat het boeket iets afwijkt van de foto. 

U heeft voor vandaag een boeket bloemen met een cadeau of alleen een cadeau besteld: De bestelling wordt gemaakt door de binders van Vandaagbloemenbezorgen.com en samen met het cadeau (wijn, chocolade, knuffel) verpakt in een luxe geschenkdoos. De bestelling wordt dan de volgende dag aangeboden .

Hoe laat wordt mijn boeket bezorgd?

U heeft alleen een boeket bloemen besteld? Deze wordt bezorgd door een plaatselijke bloemist. Wij hebben geen inzicht in de bezorgtijden van een bloemist. Besteld u in de ochtend? Dan wordt uw bestelling meestal in de middag bezorgd. Bezorging bij bedrijven vindt meestal plaats voor 17.00 uur.  Het kan zijn dat een plaatselijke bloemist na 18.00 uur nog bloemen bezorgt. Vermeld graag bij het veld 'opmerkingen' aan het einde van de bestelling eventuele sluitingstijden van het bezorgadres. Ook tijdens drukke bloemendagen zoals Kerst, Valentijnsdag en Moederdag kan het voorkomen dat er na 18.00 uur bezorgd wordt.

U heeft voor vandaag een boeket bloemen met een cadeau (chocolade, wijn, knuffel) besteld? Deze wordt aangeboden door de vervoerder, u ontvangt een link met track en trace en bericht hoe laat de bestelling wordt bezorgd. 

Indien u rouwbloemen heeft besteld en u een tijd van de uitvaart heeft ingevuld, worden de bloemen voor de aanvang van de uitvaart bezorgd.
 

Kiest u om de bloemen op een latere dag te laten bezorgen?

Vandaagbloemenbezorgen.com maakt met een team van vakkundige bloembinders zelf het uitgekozen boeket. Wij ontvangen
dagelijks dagverse bloemen van de veiling. De levering vindt plaats door een vervoerder. De zending kunt u volgen via track en trace. Op de dag van aflevering ontvangt u via de e-mail bericht hoe laat de zending ongeveer wordt 
aangeboden. De koerier (Reviva) levert uw boeket af van maandag tot en met zondag.  U kunt dan ook kiezen of de koerier in de ochtend, middag of avond komt. Voor meer informatie over de dagdeel leveringen klik hier. Voor leveringen op zondag geldt een bezorgtoeslag van € 3,00

 

Wat gebeurt er als de ontvanger niet thuis is?

Indien de ontvanger niet thuis is, zal altijd geprobeerd worden om de bestelling bij buren of omwonenden af te leveren. De ontvanger ontvangt dan een kaartje in de brievenbus waar de bloemen zijn afgegeven. In een enkel geval kan het voorkomen dat er ook geen buren in de gelegenheid zijn om de bloemen aan te nemen. In dat geval zal de bezorger de bloemen mee terug nemen en wordt geprobeerd  de bloemen de volgende dag nogmaals af te leveren.
Heeft u gekozen voor een avondlevering van maandag tot en met donderdag en de afleverpoging mislukt, dan wordt de bestelling de volgende avond nogmaals aangeboden. Indien een afleverpoging op vrijdagavond mislukt, dan wordt de bestelling maandagavond nogmaals aangeboden.

 

Bezorging in ziekenhuizen, hotels, campings, vakantieparken.

Het is mogelijk om bloemen te bezorgen in ziekenhuizen, hotels, campings etc. Vermeld bij de bestelling in het vak bedrijfsnaam de naam van het ziekenhuis, hotel of camping. Vermeld achter de naam van de ontvanger zoveel mogelijk verdere afleverinformatie zoals bijvoorbeeld kamernummer of huisjesnummer. Indien u bloemen laat bezorgen voor een medewerkers van een ziekenhuis of hotel, wilt u dat ook bij de opmerkingen bij de order vermelden?
Vandaagbloemenbezorgen.com is niet verantwoordelijk voor herlevering of geldteruggave indien de ontvanger niet meer aanwezig is op het door u opgegeven adres. 

Juiste adressering

Zorg voor een juiste adressering en vermeld zoveel mogelijk gegevens die van belang zijn voor een juiste bezorging. Vandaagbloemenbezorgen.com is niet verantwoordelijk voor herlevering van bloemen danwel geldteruggave indien de adressering van de ontvanger niet juist is. Een adressering is ook niet juist als de opgegeven postcode niet overeenkomt met de straat en het huisnummer in die woonplaats.

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten zijn € 5,95 per afleveradres op maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag € 7,95 en op zondag € 8,95. Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW.