Thuiswinkel waarborg
X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij Vandaagbloemenbezorgen.com

Bij Vandaagbloemenbezorgen.com kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Vandaagbloemenbezorgen.com dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Vandaagbloemenbezorgen.com?
X

Het bestellen van een boeket bloemen op vandaagbloemenbezorgen.com

1. Kiezen:

2. Winkelwagen/gegevens:

Hier ziet u 5 stappen.

3. Overzicht

Tijdens het bestellen ziet u wat u heeft ingevuld aan de rechterkant van uw scherm. Controleer de ingevulde bezorggegevens goed!. Als de betaling juist is afgerond ziet u een overzicht in beeld met een ordernummer. U ontvangt ook een orderbevestiging per e-mail. Het is mogelijk een aantal rubrieken van uw order nog te wijzigen. Dit kan zolang de order nog niet door ons is verwerkt.

4. Status van uw bestelling 

U wordt op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling via e-mail. Ook na bezorging ontvangt u bericht.

 

Annuleren van uw bestelling

Heeft u een bestelling geplaatst en wilt u deze bestelling annuleren? Dat kan als de bestelling nog niet verwerkt is. U kunt de mogelijkheden opvragen bij de klantenservice via telefoon 023-5.25.34.62  of via info@vandaagbloemenbezorgen.com. Is uw bestelling nog niet verwerkt dan ontvangt u bij annulering uw geld terug (meestal binnen 7 dagen).

Indien uw bestelling al is verwerkt en deze is aangeboden bij een vervoerder, dan is het helaas niet meer mogelijk de bestelling te annuleren. Annuleert u zelf de transportafspraak bij de vervoerder dan zal de zending terug worden gestuurd naar ons bedrijf. Omdat het om verse producten gaat ontvangt u in dat geval geen geldteruggave op de geannuleerde order.